علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد هشدار وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید بی‌تفاوت نیستیم وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد اجرای آتش‌بس در غزه رسماً آغاز شد زنگ خطر تازه تهدید داعش در اروپا پس از حمله مرگبار منچستر آغاز رسمی مرحله نخست آتش‌بس در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) دیدار و گفت‌وگوی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با سفیر ایران در چین سردار طلایی نیک: دشمن در جنگ ۱۲ روزه به دنبال تضعیف ایران قوی بود آغاز عقب‌نشینی ۳ لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از شهر غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) گره بزرگ ترانزیت شرق کشور در آستانه بازشدن قرار گرفت | قطار راه‌آهن چابهار – زاهدان تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد معاون‌اول رئیس‌جمهور: برنامه‌های پیشرفت کشور را با اتکا به توان و قابلیت بخش خصوصی اجرا می‌کنیم استقبال جهان و منطقه‌ از توافق آتش‌بس در غزه وزیر ارتباطات: شرکت پست در توانمندسازی اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک نقش ایفا می کند ثبت نام از داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شوراها چه روزی است؟ تداوم حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه، پس از اعلام توافق آتش‌بس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: بهترین راهکار مهار اسنپ‌بک گسترش روابط تجاری با همسایگان است درخواست حماس برای نظارت و تضمین اجرای توافق پایان جنگ اتحادیه اروپا: توافق اسرائیل و حماس پیشرفتی قابل توجه است
سرخط خبرها

امکان تمدید آتش‌بس غزه وجود دارد | یک روز بیشتر به ازای آزادی ۱۰ گروگان

  • کد خبر: ۱۹۶۱۴۳
  • ۰۲ آذر ۱۴۰۲ - ۰۱:۲۳
امکان تمدید آتش‌بس غزه وجود دارد | یک روز بیشتر به ازای آزادی ۱۰ گروگان
تارنمای آمریکایی آکسیوس به نقل از مقامات اسرائیلی درباره توافق تبادل اسرا میان اسرائیل و حماس و وقفه چهار روزه جنگ گزارش داد: "این توافق امکان تمدید وقفه جنگ برای پنج روز بیشتر یعنی یک روز به ازای آزادی هر ۱۰ گروگان را می دهد."

به گزارش شهرآرانیوز، تارنمای آمریکایی آکسیوس عصر چهارشنبه به وقت محلی اعلام کرد: «مقامات اسرائیلی گفته اند فکر می کنند حماس آماده اجرای دومین مرحله توافق خواهد بود تا در ازای وقفه بیشتر در جنگ گروگان‌های بیشتری را آزاد کند. آنها گفته‌اند این توافق امکان تمدید وقفه جنگی برای پنج روز بیشتر یعنی یک روز به ازای آزادی هر ۱۰ گروگان را می دهد.»

این رسانه آمریکایی نوشت: مقامات اسرائیلی اعلام کرده اند چهارشنبه شب فهرست نخستین گروه از گروگان‌هایی را که قرار است روز پنجشنبه آزاد شوند، دریافت خواهد کرد.

آکسیوس افزود: مقامات اسرائیلی هر شب فهرست زندانیان فلسطینی را که آزاد خواهند شد، آماده خواهد کرد که تحویل صلیب سرخ خواهند شد. از ساعت ۱۰ صبح پنجشنبه به وقت محلی فرایند تبادل اسرا در گذرگاه رفح آغاز خواهد شد.

در این گزارش آمده است: هنگامی که صلیب سرخ گروگان ها را به مرز می آورد و توسط مقامات اسرائیلی شناسایی می شوند، اولین گروه از اسرای فلسطینی از زندان های اسرائیل آزاد می شوند. گروگان‌ها سپس به بیمارستان‌های اسرائیل منتقل خواهند شد.

آکسیوس ادامه داد: مقام‌ات اسرائیلی گفته ‌اند که در اعلام اسامی گروگان ها به خانواده‌های آنها بسیار دقت خواهند کرد.

این رسانه آمریکایی به نقل از یک مقام ارشد اسرائیلی نوشت: «ما به حماس اعتماد نداریم و نمی‌خواهیم امیدواری‌های کاذب ایجاد کرده و موجب ناامیدی شویم. وقتی که گروگان‌ها در اختیار ما قرار گرفتند به خانواده ها اطلاع رسانی خواهیم کرد و آنها را به یک محل در بیمارستان دعوت خواهیم کرد.»

آکسیوس اضافه کرد: مقامات اسرائیلی گفته اند به اعتقد آنها احتمال زیادی وجود دارد که توافق به آزادی بیش از ۵۰ زن و کودک در ۴ روز وقفه موقت جنگ منجر شود.

آکسیوس به نقل از یکی از مقامات اسرائیلی نوشت: می‌دانیم که حماس حداقل ۷۰ تا ۸۰ زن و کودک را در اختیار دارد که می‌توانیم همه آنها را آزاد کنیم.

این رسانه آمریکایی – اسرائیلی ادامه داد: بر اساس برآوردهای اسرائیل، ۴۰ کودک زیر ۱۹ سال و ۱۳ مادر هستند که در حمله تروریستی ۷ اکتبر ربوده و به غزه آورده شدند.

بر اساس این گزارش، انتظار می‌رود در طول توقف چهار روزه درگیری‌ها، اسرائیل به ۳۰۰ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه اجازه ورود به غزه را بدهد.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) و رژیم اسرائیل، سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری با آتش بس موقت (وقفه موقت) ۴ روزه موافقت کردند که ۵۰ اسیر زن و کودک اسرائیلی زیر ۱۹ ساله در مقابل ۱۵۰ زن و کودک زیر ۱۹ ساله فلسطینی بر اساس سوابق اسارت آنها آزاد خواهند شد. تعداد آزادشدگان در مراحل بعدی اجرای توافق، افزایش خواهد یافت.

بر اساس این توافق، حملات و پرواز جنگنده‌ها و هواپیماهای رژیم اسرائیل طی چهار روز آتش بس در جنوب و شمال غزه نیز به مدت ۶ ساعت از ساعت ۱۰ صبح تا ۴ بعدازظهر متوقف خواهد شد و تل آویو متعهد شده است که به هیچ فردی در همه مناطق نوار غزه تعرض و حمله نکند و مردم آزادی عبور از شمال غزه به سمت جنوب در امتداد خیابان صلاح الدین را خواهند داشت.

این آتش ‌بس ورود تعداد بیشتری از کاروان‌ های بشردوستانه و کمک‌ های امدادی به غزه از جمله سوخت تعیین ‌شده برای نیازهای بشردوستانه را امکان پذیر ساخته است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->