دستگیری ۶۳ نفر از متجاوزان به کشور طی ۲۴ ساعت گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه از آلمان خواست مسئولیت خود در قبال برنامه سلاح‌های شیمیایی رژیم صدام را بپذیرد وزیر کار: دشمنان ناگزیرند رویکرد خود را نسبت به ملت ایران تغییر دهند حمله قسام به اشغالگران صهیونیستی با موشک یاسین ۱۰۵ (۷ تیر ۱۴۰۴) روسیه: تهدید داعش در افغانستان نگران‌کننده است سبحانی: اطلاعاتی داریم که ریزپرنده‌ها از برخی کشور‌های همسایه وارد ایران شده است سرخوردگی آمریکا و اسرائیل در برابر ایران؛ ناکامی تل‌آویو در تحقق اهداف سخنگوی سپاه: ترامپ چشمانش را باز کند و از یاوه‌گویی دست بردارد سیل در پاکستان ۱۱ قربانی گرفت (۷ تیر ۱۴۰۴) مهاجرانی: وحدت ملی فارغ از گرایشات سیاسی است سردار وحیدی: نیروهای مسلح در آماده‌باش کامل برابر هرگونه تجاوز دشمن هستند واشنگتن‌پست: تنها راه، «مذاکره با ایران» است؛ ترامپ هم می‌داند کودکان غزه از شدت گرسنگی جان می‌دهند سردار نقدی: تعرض به مراجع، پایان زندگی کارگزاران آمریکایی در منطقه است معاون اول رئیس جمهور: اصناف در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خوش درخشیدند ایران، پابرجا تا همیشۀ تاریخ تقدیر رئیس‌جمهور ونزوئلا از «سحر امامی» مجری شبکه خبر + فیلم سفیر ایران در ژاپن: تجاوز نظامی آمریکا به ایران مستحق محکومیت جهانی است تقدیر وزارت امور خارجه از حضور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار ایران (۷ تیر ۱۴۰۴) کشته شدن ۱۳ سرباز پاکستانی در حمله انتحاری نزدیک مرز افغانستان (۷ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تأسیسات هسته‌ای ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات منا الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟ ظُهران ممدانی، اولین مسلمان نامزد شهرداری نیویورک که خشم ترامپ را برانگیخت، کیست؟ رئیس مجلس: قدردان مدیریت هوشمندانه و شجاعانه رهبر الهی انقلاب حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای هستیم
سرخط خبرها

امکان تمدید آتش‌بس غزه وجود دارد | یک روز بیشتر به ازای آزادی ۱۰ گروگان

  • کد خبر: ۱۹۶۱۴۳
  • ۰۲ آذر ۱۴۰۲ - ۰۱:۲۳
امکان تمدید آتش‌بس غزه وجود دارد | یک روز بیشتر به ازای آزادی ۱۰ گروگان
تارنمای آمریکایی آکسیوس به نقل از مقامات اسرائیلی درباره توافق تبادل اسرا میان اسرائیل و حماس و وقفه چهار روزه جنگ گزارش داد: "این توافق امکان تمدید وقفه جنگ برای پنج روز بیشتر یعنی یک روز به ازای آزادی هر ۱۰ گروگان را می دهد."

به گزارش شهرآرانیوز، تارنمای آمریکایی آکسیوس عصر چهارشنبه به وقت محلی اعلام کرد: «مقامات اسرائیلی گفته اند فکر می کنند حماس آماده اجرای دومین مرحله توافق خواهد بود تا در ازای وقفه بیشتر در جنگ گروگان‌های بیشتری را آزاد کند. آنها گفته‌اند این توافق امکان تمدید وقفه جنگی برای پنج روز بیشتر یعنی یک روز به ازای آزادی هر ۱۰ گروگان را می دهد.»

این رسانه آمریکایی نوشت: مقامات اسرائیلی اعلام کرده اند چهارشنبه شب فهرست نخستین گروه از گروگان‌هایی را که قرار است روز پنجشنبه آزاد شوند، دریافت خواهد کرد.

آکسیوس افزود: مقامات اسرائیلی هر شب فهرست زندانیان فلسطینی را که آزاد خواهند شد، آماده خواهد کرد که تحویل صلیب سرخ خواهند شد. از ساعت ۱۰ صبح پنجشنبه به وقت محلی فرایند تبادل اسرا در گذرگاه رفح آغاز خواهد شد.

در این گزارش آمده است: هنگامی که صلیب سرخ گروگان ها را به مرز می آورد و توسط مقامات اسرائیلی شناسایی می شوند، اولین گروه از اسرای فلسطینی از زندان های اسرائیل آزاد می شوند. گروگان‌ها سپس به بیمارستان‌های اسرائیل منتقل خواهند شد.

آکسیوس ادامه داد: مقام‌ات اسرائیلی گفته ‌اند که در اعلام اسامی گروگان ها به خانواده‌های آنها بسیار دقت خواهند کرد.

این رسانه آمریکایی به نقل از یک مقام ارشد اسرائیلی نوشت: «ما به حماس اعتماد نداریم و نمی‌خواهیم امیدواری‌های کاذب ایجاد کرده و موجب ناامیدی شویم. وقتی که گروگان‌ها در اختیار ما قرار گرفتند به خانواده ها اطلاع رسانی خواهیم کرد و آنها را به یک محل در بیمارستان دعوت خواهیم کرد.»

آکسیوس اضافه کرد: مقامات اسرائیلی گفته اند به اعتقد آنها احتمال زیادی وجود دارد که توافق به آزادی بیش از ۵۰ زن و کودک در ۴ روز وقفه موقت جنگ منجر شود.

آکسیوس به نقل از یکی از مقامات اسرائیلی نوشت: می‌دانیم که حماس حداقل ۷۰ تا ۸۰ زن و کودک را در اختیار دارد که می‌توانیم همه آنها را آزاد کنیم.

این رسانه آمریکایی – اسرائیلی ادامه داد: بر اساس برآوردهای اسرائیل، ۴۰ کودک زیر ۱۹ سال و ۱۳ مادر هستند که در حمله تروریستی ۷ اکتبر ربوده و به غزه آورده شدند.

بر اساس این گزارش، انتظار می‌رود در طول توقف چهار روزه درگیری‌ها، اسرائیل به ۳۰۰ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه اجازه ورود به غزه را بدهد.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) و رژیم اسرائیل، سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری با آتش بس موقت (وقفه موقت) ۴ روزه موافقت کردند که ۵۰ اسیر زن و کودک اسرائیلی زیر ۱۹ ساله در مقابل ۱۵۰ زن و کودک زیر ۱۹ ساله فلسطینی بر اساس سوابق اسارت آنها آزاد خواهند شد. تعداد آزادشدگان در مراحل بعدی اجرای توافق، افزایش خواهد یافت.

بر اساس این توافق، حملات و پرواز جنگنده‌ها و هواپیماهای رژیم اسرائیل طی چهار روز آتش بس در جنوب و شمال غزه نیز به مدت ۶ ساعت از ساعت ۱۰ صبح تا ۴ بعدازظهر متوقف خواهد شد و تل آویو متعهد شده است که به هیچ فردی در همه مناطق نوار غزه تعرض و حمله نکند و مردم آزادی عبور از شمال غزه به سمت جنوب در امتداد خیابان صلاح الدین را خواهند داشت.

این آتش ‌بس ورود تعداد بیشتری از کاروان‌ های بشردوستانه و کمک‌ های امدادی به غزه از جمله سوخت تعیین ‌شده برای نیازهای بشردوستانه را امکان پذیر ساخته است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->